Schooldiëtist

De Vreewijkschool vindt het belangrijk dat kinderen lekker kunnen rennen en spelen. Daarom doen zij al een tijdje mee met het project Lekker Fit! Kinderen in groep 3 t/m 8 krijgen extra gymles en maken kennis met allerlei sporten. Ook doen kinderen elk jaar de Fittest op school. In deze actieve test wordt gekeken hoe fit uw kind is. De uitslag ontvangt u van de school samen met het schoolrapport.

In het kader van het project Lekker Fit!, hebben we een eigen schooldiëtist.
De naam van onze schooldiëtist is Lotti Elferich.

De schooldiëtiste is er voor iedereen!

De schooldiëtist, Lotti Elferich van deRotterdamseDietist, is er voor al uw vragen over het eetgedrag van uw kind.
Maakt u zich zorgen over de uitslag van de Fittest?
Eet uw kind slecht, of juist te veel?
Wil uw kind niet ontbijten of geen groente of vlees eten?

De schooldiëtist kan u hierbij helpen.
Zij doet dit door samen met u en uw kind te zoeken naar haalbare/passende oplossingen bij uw vragen/probleem. Zij geeft u positieve adviezen en tips om uw kind gezonder en fitter te laten opgroeien.
Zij is één keer per maand op dinsdag op school aanwezig voor spreekuren en ook geeft zij, op aanvraag, oudervoorlichtingen of lessen aan de kinderen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen neem dan contact op met juf Souad medewerker ouderbetrokkenheid of met meester Aljosa.