Lekker Fit!
Op de Vreewijkschool
De kinderen uit groep 3 t/m 8 van onze Lekker Fit! school, krijgen drie beweegmomenten per week gegeven door een vakdocent lichamelijke opvoeding zowel tijdens als na schooltijd. De groepen 5 en 6 hebben schoolzwemmen en/of twee keer gym gegeven door de vakdocent meester Ralph.

Schooldiëtist
Als Lekker Fit! school hebben wij in samenwerking met de GGD Rotterdam een voedingsdeskundige bij ons op school. Kinderen worden elk schooljaar tijdens de gymles gemeten op lengte, gewicht en buikomvang om inzichtelijk te maken welke kinderen er in aanmerking komen voor extra begeleiding. Meer informatie over de schooldietist klik dan op de volgende link: Schooldiëtist

Foto's Lekker Fit Trakteren
Klik voor meer ideeën voor een Lekker Fit traktatie op onderstaande link
Lekker Fit trakteren

Water drinken
Tijdens de gymles mogen alle kinderen een bidon of waterflesje meenemen.
Er mag ook een flesje water mee de klas in. Per klas worden er afspraken gemaakt over wanneer water gedronken mag worden.

Lekker fruit
In de ochtendpauze mogen alle kinderen fruit eten.

Gymrooster
Via de link hieronder kunt u het gymrooster voor 2018-2019 downloaden.
Gymrooster 2018-2019

Jeugdfonds Sport Rotterdam
Voor ouders die geen geld hebben voor de contributie van een sportvereniging kan er een aanvraag gedaan worden bij het Jeugdfonds Sport Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bij de LekkerFit! leerkracht terecht.