Lekker Fit!
Op de Vreewijkschool
De kinderen uit groep 3 t/m 8 van onze Lekker Fit! school, krijgen drie beweegmomenten per week gegeven door een vakdocent lichamelijke opvoeding zowel tijdens als naschools. De groepen 4 & 5 hebben schoolzwemmen en/ of twee keer gym gegeven door de vakdocent meester Ralph.

Schooldiëtiste
Als Lekker Fit! school hebben wij in samenwerking met de GGD Rotterdam een voedingsdeskundige bij ons op school. Kinderen worden elk schooljaar tijdens de gymles gemeten op lengte, gewicht en buikomvang om inzichtelijk te maken welke kinderen er in aanmerking komen voor extra begeleiding. Meer informatie over de schooldietiste klik dan op de volgende link:Schooldiëtiste

Lekker Fit rapport
Tijdens de gymlessen wordt er in 3 vakken lesgegeven waarbij er 1 onderdeel wordt afgesloten en beoordeeld. Deze beoordeling wordt aan het eind van het schooljaar in het Lekker Fit! rapport aan de ouders meegegeven waarin de leerling wordt beoordeeld op alle bewegingselementen die tijdens de gym worden behandeld.

Foto's Lekker Fit Trakteren
Klik voor meer ideeën voor een Lekker Fit traktatie op onderstaande link
Lekker Fit trakteren