Buitenschoolse opvang

De Vreewijkschool werkt samen met de kinderopvangorganisatie KindeRdam. Kinderen krijgen bij deze organisatie de ruimte en de gelegenheid van alles te ontdekken en mee te maken. Zij worden hierin begeleid door professionele pedagogisch medewerkers, die de kinderen activiteiten aanbieden die passen bij hun leeftijd en ontwikkelingsfase. Deze medewerkers doen er alles aan om een gezellige, huiselijke sfeer te scheppen op de BSO, waardoor kinderen zich na schooltijd veilig en onbezorgd kunnen ontspannen. Naast de diverse activiteiten binnen, wordt er ook veel buiten gespeeld.

Klik op onderstaande links voor meer informatie:
BSO Vreewijk
BSO De Kantine
BSO Buitengewoon

Klik voor inschrijven op onderstaande link:
Inschrijven BSO

De Vreewijkschool werkt tevens samen met Kinderdagverblijf De Maan. Deze organisatie verzorgt naschoolse opvang in een gezellig groot lokaal in onze school.
Voor meer informatie over de organisatie, kunt u op de volgende link klikken: Aanbod naschoolse opvang
Klik voor aanmelden op de volgende link:
Aanmelden BSO De Maan